Activiteiten op maandag

1 gezin 1 plan

Uitgangspunt bij het werken volgens 1Gezin1Plan: gezinsleden, mensen uit hun netwerk en professionals vormen een team. Dit team werkt samen aan het realiseren van de gezinsdoelen. Kerndoel is daarbij dat de kinderen in het gezin zich (weer) zonder belemmering kunnen ontwikkelen. Meer weten? Lees dan via deze link informatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin

De Waerden

De Waerden biedt ondersteuning aan mensen met een beperking die bijdraagt aan een gelukkig bestaan en werkt aan een samenleving waarin iedereen een bijdrage mag leveren. Hier hebben wij afspraken over gemaakt met zorgkantoren en gemeenten. Wij ondersteunen kinderen, volwassenen, ouderen en gezinnen waarvan één of beide ouders een verstandelijke beperking heeft. Ook bieden wij ondersteuning aan mensen met andere beperkingen, zoals kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum en mensen bij wie een dubbele diagnose is vastgesteld. Via deze link gaat u naar de website van De Waerden.

Yoga Anita Kool

Groepslessen zijn te volgen per yogaseizoen. Van september t/m december, januari t/m maart, en april t/m juli. Je kan elk moment instappen en betaald dan vanaf je eerste les tot eind van het seizoen. Een proefles is altijd gratis. Kijk voor meer informatie op de website van Yoga Anita Kool.

Dansschool The A. Family

Wedstrijdtraining en Recreatielessen,verschillende urban stijlen, leeftijdscategorieën en niveaus. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van A. Family

Tao Tai Qi Gong (door Ludwig Schutte)

Het woord Qigong bestaat uit de woorden Qi en Gong. Qi betekent vitaliteit energie en levenskracht. Gong betekent oefenen, ontwikkelen, verfijnen…. Gecombineerd betekent Qigong dus het ontwikkelen en verfijnen van iemands vitaliteit of levenskracht door oefening. De Chinezen geloven dat het eerste mechanisme dat wordt gestart door de uitoefening van Qigong het uitbalanceren en vermeerderen van de natuurlijke genezende bronnen in het menselijk systeem is. De rustige, ritmische bewegingen van Qigong verminderen stress, vergroten uithoudingsvermogen, verhogen vitaliteit en verbeteren het immuunsysteem. Lees hier alles over de Qi Qi Gong-lessen.