Logo van Mare Nostrum
diverse portretjes

Actueel

Op deze pagina vind je het laatste nieuws en informatie over nieuwe activiteiten bij Mare Nostrum
foto met verbandschaar een verbandmiddelen

Het Rode Kruis en wijkcentrum Mare Nostrum organiseren speciaal voor vrouwen, de cursus Heldin. De cursus is in de basis een EHBO cursus, maar de vrouwen leren nog veel meer. Zij leren om met vertrouwen te handelen in noodsituaties, om te gaan met stress, grenzen kennen, hun zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten, effectiever te communiceren en hun eigen talenten te ontdekken.

Na het afronden van de cursus ontvangen zij een officieel EHBO certificaat en een Heldin certificaat. De cursus duurt zes weken en is gratis.

Word ook een Heldin! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sociaal cultureel werker Halima Ourhris scw@wcmn.nl 06-20285221 .


Buurtkastje Mare Nostrum

Iedereen die het nodig heeft mag iets meenemen uit de kast. Iedereen die iets over heeft dat langer houdbaar is verzoeken wij dit in de kast te plaatsen. Denk hierbij aan soep in blik, sauzen, koffie, thee, houdbare melk, pasta, rijst, meel, crackers, maar ook verzorgingsproducten, zoals tandpasta, tandenborstels, zeep, shampoo, douchegel, maandverband, tampons Zo houden we samen de kast goed gevuld en ondersteunen we de wijkbewoner die het nu even minder goed heeft. Dank voor uw bijdrages en steun!