Logo Mare Nostrum
diverse portretjes

Maandag

Icoontje digitaal repareren
Digitaal Spreekuur

Bij het digitale spreekuur kun je terecht voor alle vragen rondom internet, telefoons, apps, e-readers, sociale media, tablets, e-mail, zoekmachines, computers, QR codes, DigiD en nog veel meer. Geen vraag is te gek. Wij kunnen je helpen! Kom op maandag tussen 13.00 en 15.00 uur langs met je vraag . Het spreekuur is gratis en er hoeft geen afspraak voor gemaakt te worden.

Icoontje vrouw in yoga-houding
Yoga Anita Kool

Groepslessen zijn te volgen per yogaseizoen. Van september t/m december, januari t/m maart en april t/m juli. Je kan elk moment instappen en betaalt dan vanaf je eerste les tot eind van het seizoen. Een proefles is altijd gratis. Kijk voor meer informatie op de website van Yoga Anita Kool.

Icoontje dansende mensen
Dansschool The A. Family

Wedstrijdtraining en recreatielessen, verschillende urban stijlen, leeftijdscategorieën en niveaus. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van A. Family

Logo van Yin Yang Balance
Tao Tai Qi Gong (door Ludwig Schutte)

Het woord Qigong bestaat uit de woorden Qi en Gong. Qi betekent vitaliteit energie en levenskracht. Gong betekent oefenen, ontwikkelen, verfijnen…. Gecombineerd betekent Qigong dus het ontwikkelen en verfijnen van iemands vitaliteit of levenskracht door oefening. De Chinezen geloven dat het eerste mechanisme dat wordt gestart door de uitoefening van Qigong het uitbalanceren en vermeerderen van de natuurlijke genezende bronnen in het menselijk systeem is. De rustige, ritmische bewegingen van Qigong verminderen stress, vergroten uithoudingsvermogen, verhogen vitaliteit en verbeteren het immuunsysteem. Lees hier alles over de Qi Qi Gong-lessen.

Icoontje van een hoofd dat bestaat uit puzzelstukjes waarvan er een los laat.
Odensehuis De Mare

Het Odensehuis is een laagdrempelig inloophuis voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenproblemen, mantelzorgers, hun familie en vrienden. U kunt rustig naar binnen lopen voor informatie, een praatje, een kopje koffie of thee, en deelnemen aan één van de activiteiten of om te helpen in de organisatie van dit alles. Een keer kijken of meedoen? Wilt u een keer een kijkje nemen of meteen meedoen? Met of zonder uw partner? U bepaalt zelf wat u wilt doen, alleen of samen met de andere deelnemers en de vrijwilligers. Een spel doen, iets creatiefs, lezen, bewegen, zingen, een kop koffie of thee, gewoon gezellig praten? Doen wat u leuk vindt en opgewekt weer naar huis. Veel kan en niets moet. Want het is nogal wat als u te maken krijgt met een haperend geheugen. Het Odensehuis is dé plek waar we elkaar begrijpen, elkaar ondersteunen en ook ervaringen kunnen delen.
Het Odensehuis is er elke maandag van 12.00 – 14.00 uur. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met sociaal cultureel werker Mandy Verresen via scw2@wcmn.nl of 0612150027.

Hand die kaarten vasthoudt
Bridgeclub Huiswaard

Bridgeclub Huiswaard (vanaf 19:30uur),Wij zijn een leuke en vooral gezellige bridgeclub, waar zowel de gevorderde als de beginnende bridger zich snel thuis zal voelen. De wekelijkse clubavond is op maandag. We spelen dit seizoen met drie lijnen die naar speelsterkte zijn ingedeeld, zodat ieder op zijn eigen niveau kan spelen. Mare Nostrum is de thuisbasis van Bridgeclub Huiswaard Nieuwe leden zijn van harte welkom! Wilt u meer informatie of wilt u een avond “proefspelen”? www.bridgeclubhuiswaard.nl