Vacatures bij Mare Nostrum

Jongerenwerker (24 uur per week)

Als jongerenwerker heb je een afwisselende baan. Je zet in op het in stand houden en doorontwikkelen van de huiskamer voor jongeren in de leeftijd van 9 tot 21 jaar. Naast laagdrempelige coaching heb je oog voor en ervaring met talentontwikkeling. Je hebt een luisterend oor maar je kunt ook leiding geven. Tevens organiseer je activiteiten op het gebied van sport en ontspanning. Kennis op het gebied van de (gedrags)ontwikkeling bij meisjes is belangrijk. Contact met ouders is onderdeel van je werk evenals overleg met verschillende disciplines zoals politie, de wijkregisseur, ‘Jeugd en Gezin’ en het Sociaal-cultureel werk in de wijk. Kom jezelf uit de wijk De Mare en ken je de doelgroep, dan is dat een pre.

Wat verwachten wij van je

Wat heeft Mare Nostrum te bieden

Ben je geïnteresseerd?


Stuur vóór 1 augustus 2021 een mailtje naar bedrijfsleider Kasper Grandiek (bedrijfsleider@wcmn.nl) met daarin je motivatie, opleiding en ervaring.


Gastheer - vrouw (24 uur per week)

Als gastvrouw -heer heb je een afwisselende baan. Je ontvangt gasten, zorgt dat ze zich op hun gemak voelen, wijst ze de weg in het wijkcentrum. De ene keer sta je achter de bar en schenk je een kopje koffie in en zorg je voor de hapjes en drankjes. Een andere keer zet je de zalen klaar voor de huurders. Je moet wel tegen een beetje stress kunnen. Zo nu en dan doen zich onverwachte situaties voor, waarvoor je snel een creatieve oplossing moet vinden. Je vindt het niet vervelend om gasten die zich niet aan de regels van het huis houden daarop aan te spreken. Je geeft in voorkomende gevallen leiding aan de meewerkende vrijwilligers. In de toekomst kan de functie worden uitgebreid naar een functie met meer leidinggevende taken.

Wat verwachten we van je

Wat heeft Mare Nostrum te bieden

Ben je geïnteresseerd?

Stuur vóór 1 augustus 2021 een mailtje naar bedrijfsleider Kasper Grandiek (bedrijfsleider @wcmn.nl) met daarin je motivatie, ervaring en opleiding.